اخبار مدرسه
سایت های آموزشی
سایت موتورهای جستجوگر

:: سال اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال گرامی باد  ::  به سایت مجتمع آموزشی غیردولتی  دخترانه  ستاره های دانش خوش آمدید ::

اطلاعات مربوط به فضای فیزیکی مدرسه

نام واحد آموزشی: ستاره های دانش
کد آموزشگاه –راهنمایی  : 14226704                 دبیرستان روزانه  : 14230308
دبیرستان شبانه :14278202                               پیش شبانه : 14280902
پیش روزانه : 14244100
جنسیت : دخترانه
تعداد کلاسهای درس :12   کلاس
مساحت به متر مربع : 600 متر مربع
زیر بنا : 785
تعداد طبقات :3
تعداد اتاق ها : 20
سرویس : 5
کتابخانه : 22 متر مربع
نماز خانه : 46  متر مربع

سرایداری :50 متر مربع
آدرس پستی : کرج،مهرویلا،خیابان درختی،پلاک109
کد پستی :
تلفن : 3503857 -3505771          فاکس : 3505770

امکانات مدرسه

سپاس خدایی را که در آفرینش خلقت بی شریک است و در علو و عظمتش بی شبیه آنان که دور اندیش تر و فردانگر ترند و در پایان تحصیل به آغاز آن می اندیشند. اکنون با شناختی که در سال قبل از ضعف ها و توانایی  خویش بدست آوردهایم سالی بهتر و پر بارتر را تدارک دیده ایم با مرور دانش تجربه های خود به تصحیح برنامه های مدرسه پرداخته ایم و روش های نو را جستجو می کنیم.
با امید به آنکه امسال را پر بارتر از سال گذشته در پیش داشته باشیم. اگر چنین شد تبریکمان باد.
درود و سلام بر روح تابناک آن امامی که در عصر و زمان او مدرسه ها با خدا آشتی نمودند و بر تارک مدارس فرضیه بزرگ نماز نقش  بست.
سلام بر شهیدانی که نامشان حیات بخش و ذکر یادشان تحرک آفرین است. درود بر محضر رهبر عزیزمان که با ندایش قد قامت عشق را بر تارک مدارس بر افراشته.
خدای را شاکرم که لطف بی شمارش را نصیبمان نمود تا در سایه عنایتش بتوانیم در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و نوجوانان و جوانان ذیارمان برآئیم و از تلاش خسته نشده و از کمبود ها دچار رکود و کسالت نشویم.
مدرسه غیر دولتی ستاره های د انش در ابتدای خیابان درختی واقع شده است این ساختمان در سال 1373 تاسیس گردیده است به مساحت 600 متر مربع و با زیر بنای 785 متر مربع و دارای 12 کلاس درس ، یک سالن چند منظوره ، کتابخانه می باشد.
کادر اجرای این آموزشگاه شامل : مدیر-معاون-مربی پرورشی-مشاور-متصدی آزمایشگاه و خدمتگذار می باشد.

صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما